Om Sofi säger

Idag uppdateras inte bloggen längre utan jag bloggar vidare på www.monadoust.se, så följ mig gärna där med min nya karriär som egenföretagare, men jag brukar tittar in lite sporadiskt här för att svara på kommentarer ni lämnar! 

 

Välkomna till min blogg Sofi Säger. Bloggen handlar om mig och mitt liv. Jag brinner för pengar, fantiserar om lyx, är passionerad över att resa, älskar att driva mitt bolag och har en hel hög med åsikter. Jag lider av duktig-flicka syndromet och har en sjuk tävlingsinstinkt. Men jag försöker att ta livet med en nypa salt, eller socker eftersom jag älskar sötsaker. Så medans livet passerar passar jag på att anteckna mina upplevelser på denna blogg.

Historien om bloggen:

2009 startade jag min första blogg Maailmamatka (jorden runt på finska) när jag skulle åka till Miami, Florida. Jag har alltid rest mycket och i bloggvågen tänkte jag att jag skulle passa på att blogga om mina upplevelser så att familj och vänner kunde följa med på mina resor. Jag skrev på den bloggen sporadiskt fram till 2011. Någonstans där startar jag min andra blogg, Sofi Säger. Jag ville blogga oftare än bara när jag reser men jag kände att jag inte ville stänga ner Maailmamatka, där fanns alla minnen. Så det blev två bloggar. Men så småning om övergav jag Maailmamatka ändå. Jag växte ifrån den bloggen och sedan dess finns jag heltid på Sofi Säger. Det jag däremot gjorde var att lägga till mina minnen från Maailmamatka i denna blogg. För det var ju ändå där min bloggresa började. Idag har bloggen växt från resebloggen, till vardagsbloggen till… ja jag vet inte vad. Det är väl en ständig process. Och jag hoppas att ni vill vara med och utveckla den.

Väl mött!

One thought on “Om Sofi säger”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *