Jorden runt spelet

Ni som känner mig eller har följt bloggen ett tag vet nog om att jag Älskar att resa! Det är bland det bästa jag vet. Men det är inte förgäves som jag gör det! Jag är också med i ett spel. Jorden runt- spelet. Man kan tävla mot allt och alla, men det bästa är alla erfarenheter och upplevelser man är med om.

Jorden runt spelet:

Jorden runt spelet går ut på att besöka så många länder som möjlig under sin livstid. Ett besök är en poäng. Självständiga stater såsom Vatikanstaten m.fl ger också var sitt poäng men där behöver man inte övernatta. För att få ett poäng för ett land måste man ha övernattat i landet i fråga, men en övernattning på flygplatsen är inte giltig. Man måste ha upplevt platsen! Har två personer lika många poäng kan avgörandet göras genom att jämföra hur många stater i USA man besökt. (Däremot är det en poäng för hela USA oavsett hur många gånger/olika stater man besökt i USA. Staterna kan bara användas när två personer med lika många poäng ställs emot varandra.) Man kan också komma fram till en kvot för att se vem som rest mest om åldern skiljer sig mycket (rättvisemodellen). Då delar man antalet resor på ålder. (Man vill ha ett så högt tal som möjligt.)

Vill du också vara med och spela? Det är superenkelt! Räkna ihop alla länder du besökt och börja plocka nya poäng genom att resa jorden runt! Allt som behövs är en dag och en natt i ett nytt land för en ny poäng!

Hur man vinner? Lite oklart. Typ som Monopol.

Länder jag besökt:

 1. Australien
 2. Belgien
 3. Danmark
 4. Dubai (Arab Emiraterna)
 5. England
 6. Finland
 7. Frankrike
 8. Italien
 9. Iran
 10. Japan
 11. Marocko
 12. Nya Zeeland
 13. Singapore
 14. Spanien
 15. Sverige
 16. Tjeckien
 17. Turkiet
 18. Ukraina
 19. USA
 20. Österrike

ATM009_extra1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *