Sunday Swap #1

Från och med idag är tanken att jag kommer börja köra ett tema som heter Sunday Swap´s. Ett Sunday Swap är tips om hur du kan byta ut en produkt till ett mer miljövänligt alternativ. Fokus ligger på skönhetsprodukter (eftersom det är det jag själv jobbar med och har bra koll på) men ibland sticker jag även in lite annat kul som jag tycker kan vara värt att byta ut. Kom gärna med tips också på vad du själv bytt ut till ett mer miljövänligt alternativ!

Så dagens Sunday Swap blir: Duschkrämen! Ett enkelt alternativ att byta ut. Du själv kommer knappt märka skillnaden i plånboken, kanske något i kvalitén men allra mest gör det skillnad på miljön! Mitt tips för nybörjaren? Weledas härliga duschkrämer som i eko-världen måste anses vara prisvärda! Ett annat budgetalternativ är Acures duschkrämer (som tyvärr inte finns att få tag på i Sverige) och vill man lyxa till det så har Rahua en duschkräm som verkar superlyxiga, dock ej ännu tillgänglig i Sverige, men också John Master Organic har ett gäng härliga lyxiga duschkrämer som är underbara.

shower_gel

1 Comment

  1. Hej! Osäker på om du fortfarande ser saker på din blogg. Vet att det var åratal sedan du jobbade på EH nu men jag har en fråga. Jag ska provjobba på EH i Bromma blocks och det var så att jag sökte till norra Stockholm. (Täby, Solna, Bromma, Sollentuna) i stort. Jag bor i Sollebrunn och det är bäst intill omöjligt att ta sig kommunalt till Bromma blocks och undrar därför om man kan kolla om det finns någon annan tjänst på övriga shoppa? Hur gör man isåfall om det går? Funderade på att ringa platschefen på stället jag är intresserad av nämligen, och eftersom du var platschef kanske du vet om det fungerar så? Tacksam för svar! (Ska provjobba på tisdag)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *