Time for change

Det kommer bli nya giv på denna blogg nu. Nytt fokus och tydligare uppdelning, till stor del för min egna skull. Jag har ju tidigare bara bloggat när jag känt för det och för det mesta inte alls för att jag känt att det inte passar in (eftersom bloggen aldrig haft något tydligt fokus). Men mina få blogginlägg till trots så tittar det ändå in ett litet gäng med jämna mellanrum och jag hoppas på att detta lilla gäng kommer växa och bli ett stort gäng. Jag kommer blogga mer om det som ligger mig närmast utan att för den delen bli privat. Bloggen har fått ett nytt utseende, ett nytt namn (inom kort) och nya kategorier som speglar det nya fokuset. Jag hoppas ni kommer gilla det.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *