Cd-Rom

 

Photo on 09-02-16 at 20.52

Jag har nyligen haft värsta upplevelsen! Pojkvännen köpte en skrivare för ett tag sedan, en sån där super-duper skrivare som kan skriva ut A3 ark. Det fanns dock ett problem. Vi fick inte den att funka med nätverket. Det. Gick. Bara. Inte. Inte ens jag som kan googla mig fram till allt lyckades (fatta törnen mot egot). Men jag kom fram till slutsatsen att den verkar krävas en cd-skiva för att fixa problemet. Det vara bara att börja gräva i högarna hemma efter en eventuell medföljande skiva. Bruksanvisningarna fanns på nätet, men inga nyttiga drivrutiner. Jag hittade skivan och hör och häpna, skrivar-jäveln fungerar efter ett par minuters klickande på ja, ja, ja, nej, ja, ja. Det var som att färdas tillbaka till början av 2000-talet när allt kom på cd-rom. Jag är mest fascinerad att ett företag som Brother fortfarande skickar med en skiva som är helt och hållet nödvändig för att få fanskapet till skrivare att fungera trådlöst. Är inte hela poängen med trådlöst att det ska vara modernt och nytt och kanske lite trådlöst (dvs cd-rom fritt)? Men jag är glad att takterna sitter i och att det fortfarande finns ett hål i datorn att stoppa skivan i!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *