Lokal!!

FullSizeRender

I tisdags fick vi (jag och T) tillgång till vår nya lokal! Som vi letat och nu äntligen så hände det! Det var verkligen en slump att vi kom över den. Vi har letat i månader efter ett ställe där vi båda kan sitta och jobba och där jag kan ha en butik/showroom för kunder som vill handla eller kika på produkter. De flesta vi kollat på har krävt enorma summor i nyckelpeng, vart superdyra eller på annat sätt inte funkat.

Av en slump gick vi förbi en tom lokal som vi kikade in i och tänkte att den här är ju en bra lokal, rätt storlek, bra läge och nyrenoverad. I vanliga fall är det T som sköter kontakten och hör sig för om allt eftersom det är lite av det han annars håller på med men den här gången så vägrade han (sa jag att vi hållt på länge?) “den är säkert uthyrd som alla andra vi spontant hört av oss till”. Det gick någon dag och lokalen var fortfarande tom. T tittar på mig och säger “kan inte du höra av dig för en gångs skull?”. Jag HATAR att mejla/ringa, jag tycker det kan vara så himla jobbigt men jag hittade någon form av jävla anamma i mig och drog iväg ett mejl till någon ansvarig jag hittade på nätet. Efter mycket mejlande, långa väntetider, massa inspelade meddelanden på telefonsvararen (vi var verkligen som två stalkers) så får vi veta att lokalen egentligen inte ska hyras ut ännu men att de eventuellt kan ta ett beslut veckan därpå (och det blir godkänt). Vi fick till slut kika på lokalen och jag försökte spela lite cool och ba ja vi har ju kikat på några andra men den här är klart intressant men men…. T kör en helt annan stil och frågar mer eller mindre när vi skriver papper och mindre än 2 veckor senare har vi fått nycklarna till vår egna lokal! Nu ska den inredas och piffas och förhoppningsvis dröjer det inte länge innan vi kan flytta över allt dit!

You may also like

!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *