Mässa och hemlighetsmakeri

FullSizeRender 3

Lördagen spenderade jag till största del på Acadermia-mässan. Jag kan inte säga att jag vart något vidare imponerad, ekomärken låg bredvid laserbehandlingar och stället var nerlusat med nagellacksmärken (icke-naturliga då) och behandlingsbord . Visserligen visste jag att det inte skulle vara supermånga eko-märken men…. nej, jag vill ha glitter och glamour och gärna eko. Enda som levde upp till lite glitter och glamour var Maria Åkerbergs monter. Den var pampig och i stil med det jag eftersträvar på en mässa!

FullSizeRender 2

FullSizeRender 4

Jag fick ändå med mig lite smått och gott, gladast är jag över bkr-flaskan, nya oljan från Loelle (testas inom kort!), Weledas handkräm jag fyndade för 50kr och alla godsaker från Go for life.

FullSizeRender

Söndagen gick i shoppingens tecken. Det har inhandlats lite nya saker till mitt nya projekt som jag alldeles snart kommer berätta om! Så skönt att detta av alla hundratals projekt jag håller på med kommer i mål! Efter shoppingen tog jag och T en välbehövlig socker-påfyllnad på Karla Cafe. Vi spanade in Nespressos nya värstingmaskin som de släppt (gott kaffe som vanligt) och diskuterade framtiden.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *