IMAX Mall of Scandinavia

FullSizeRender-3

Ser ni randen längst ner, där börjar duken. Men den var så stor så fick inte med ovansidan?!

Jag ligger hemma, sjuk och ynklig. Sitter med datorn i knät och försöker förmå mig att göra något men än har inget hänt på 2 dygn. Det stör mig att jag inte lyckas producera någonting när jag är sjuk. Men jag har haft en helt fantastisk vecka, som jag kommer berätta mer om inom kort så de klart att man måste ha lite “bakslag”. Jag är nästan lite glad över förkylningen, ingen kan ha en så bra vecka som jag haft. Jag köpte till och med trisslotter i onsdags eftersom jag ville ha lite förlust för att det gått så bra. Tänkte att dom vinner man inget på men vann på 3 av 4 lotter och till på köpet hela summan tillbaka!

Men det var inte därför jag kikade in här. Hade tänkt att berätta om när jag och T såg nya Bond-rullen på IMAX i Mall of Scandinavia. Smygtestade salongen inför dagen D. Rullen var väl som de brukar vara. Den får godkänt, de ju ändå en Bond-film, men gillade början mer än slutet. Tyckte filmen började så starkt men vart typ mesigare och mesigare, däremot extremt coolt att se på IMAX duk och herrejösses vilket ljud. Det var så…högt?! Kändes också bra att smygsitta i salongen och tror att platserna jag bokade till Star Wars kommer vara G-R-Y-M-M-A! Lite högre upp, lite mer i mitten. Ser helt klart fram emot December!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *