Super Söndag

FullSizeRender

Igår var en riktigt härlig söndag. En riktig söndag-söndag. Vi gick på vernissage och kikade på Peter Eugén Nilssons konstverk i Kungsträdgården. Jag kan inte påstå att jag kan någonting om konst men var kul att se.

FullSizeRender1

Därefter vart det en fika på Wienerkonditoriet. Älskar miljön men vart sjukt besviken på servicen och bemötandet. De har verkligen tappat så mycket! Fanns ingen värme i det hela och när vi beställt får T sin macka först men min hamburgare dröjer närmare 10 minuter. Maten smakade helt ok men när vi var klara satt vi hur länge som helst med tallrikarna framför oss. Sen sprang de med sopor framför näsan på oss, flera gånger. Det måste väl finnas bättre sätt att transportera sopor och disk än mitt i gången där folk sitter och äter? Nåväl, ett till ställe det dröjer till innan jag sätter min fot där igen. Jag har ju strukit några ställen från min lista på senaste tiden…

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *