En dag med Wise

FullSizeRender-2 FullSizeRender-1

Igår var jag på event, trots att det var lördag, för företagets räkning hos Wise. Vi fick lära oss lite mer om vilka julerbjudanden Wise kommer ha, föreläsning om hormoner, en annan om ansiktstydning och en snabb genomgång varför man ska välja eko! Superinspirerande (och motiverande på ett sätt, återkommer till det i ett annat inlägg) och kul att träffa på andra som jobbar med märket på olika sätt (jag råkade vara enda som endast hade webshop).

FullSizeRender

Efter nästan en heldag hos Wise pinnade jag vidare till min pojkväns släktträff. Jag trillade in på Barobao som vi (släkten?) hade abonnerat och käkade massa goda bao’s, glass och drack massa gott till. Tycker det är så härligt när flera generationer träffas, det är något magiskt när man har alltifrån 1,5 åringar till 80-någonting i samma rum! Proppmätt av allt gott jag ätit under dagen rullade vi hemåt och jag trillade i säng någonstans runt 21 och sov nog ett par stadiga 12 timmar (och vaknade upp fortfarande proppmätt).

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *