Dags igen!

Ja, men nu testar jag att börja blogga igen! Det började klia i fingrarna för någon vecka sedan och jag tänkte “varför inte?!”. Så här är jag, i egen hög person. Så hur har jag det då? Precis som vanligt skulle jag vilja påstå. Vaknade av ett högt brötigt ljud någonstans efter 06.00. Trodde det var krigslarmet som gick, men det var bara finlandsfärjan som skulle lägga till i dimman. Pojkvännen var också vaken så vi gick upp ungefär samtidigt. Måste vara första gången sen vi flyttade ihop, typ 1-2 år?

 

IMG_7490

Så nu sitter jag här med dagens första kopp kaffe och försöker komma igång. Men de ju fredag! Min fixar-dag, ta-ikapp-allt-skit-dag. Kan inte bli annat än topp för nu avrundar vi jobb-veckan!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *