Tidsoptimist – not anymore

Förr i tiden var jag superdålig på att komma i tid. Folk brukade säga fel tid åt mig, en timma tidigare, för att jag inte skulle vara alltför sen. Det var illa, riktigt illa. Men jag kan med glädje och stolthet säga att dom tiderna är förbi! Idag är jag, för det mesta, riktigt duktig på att komma i tid. Idag exempelvis är jag 45 minuter tidig till ett skype-möte! Så jag var ju på gränsen till uttråkad innan jag hittade tillbaka till Photo Booth! Kommer ni ihåg hur kul man hade med den?!

 

Photo on 05-05-15 at 18.00

Börjar lite normalt….

Photo on 05-05-15 at 17.56

Sen försöker man se lite snajsig ut….
Photo on 05-05-15 at 17.55

Såhär tråkigt hade jag det….Photo on 05-05-15 at 18.06

 

Och sen börjar det spåra ur…. resten vet jag inte om jag våga visa er….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *