Fotboll ikväll!

Ikväll är det fotboll som gäller. Jag vet inte ens varför jag ser fram emot det. Är inget större fan av fotboll och definitivt inte ett fan av Zlatan (jag har mina personliga skäl men det är ett helt annat inlägg). Men ikväll kommer tv:n stå på! Jag höll dock på att skratta ihjäl mig när nyheterna var på igår kväll och det framfördes kritik mot att vi inte ska ta upp mänskliga rättigheter med Iran, passa på nu när de är här på besök. Alltså, finns det någon människa med fötterna på jorden som jobbar i riksdagen?! Iranierna kommer hit för att spela fotboll, de har uppenbarligen pröjsat en hel del för att få komma hit (och det är inte så att vi inte behöver pengarna för då hade vi väl sagt nej?!) och så vill vi “passa på” att skälla ut iranierna när de är här på besök. Snacka om snyggt välkomnande. Hej välkommen hit, du ditt jävla mähä till medeltida muslim som stenar folk som snott frukt. Ja, men visst, passa på Sverige. Det är så man bygger relationer!

Nu till något helt annat! Apropå Sverige-Iran matchen. Ni måste kolla på denna video! En svennebanan som lärt sig hela Irans nationalsång! (Också min föredetta kollega som kan sjunga alla vinnande låtar i Melodifestivalen!) Ni måste se den!

SvFF_Iran_Annons_1920px

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *