I’m Back!

Jag är tillbaka och till på köpet med en ny frisyr! Det gick från superlångt, till typ (för mig) superkort! Men svallet är av, jag sparar minst 30 minuter om dagen på att slippa fixa med håret och kan göra massa andra bättre saker! Ni kanske inte vet om det men jag är expert på att vara effektiv. Kanske delar jag med mig av mina knep någon dag. Eller skriver en bok och tjänar pengar på den!

Annars då? Jo vars, affärerna går bra.

För övrigt så vart håret ännu kortare än på den högra bilden. Jag har bara inte hunnit knäppa någon bild. Mitt hår växer som ogräs (jag klippte mig till den längden jag har på högra bilden för exakt ett år sedan och ja ni ser ju hur det blir) så mitt ekonomiska jag valde att klippa lite extra. Valuta för pengarna, ni vet.

klippning

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *