En man som heter Ove

I onsdags gjorde vi något så kulturellt som att gå på teater och såg på föreställningen En man som heter Ove! En monolog som spelas av Johan Rheborg. Jag har ju läst boken sedan tidigare och måste säga att jag trots det gillade föreställningen. Man har ju en tendens att börja jämföra en film/pjäs med boken men de hade faktiskt lyckats riktigt bra. De följde boken, klippte bort vissa delar (av förklarliga skäl) och lyckades blanda både humor och sorg. En superbra mix, väl värd att se om ni skulle lyckas knipa biljetter till denna nu utsålda show. Killen som satt bredvid mig, han var dock inte på humör. Han satt de första 20 minutrarna och läste Aftonbladet på mobilen och resten av tiden sov han, förutom när flickvännen armbågade honom och han grymtade till och frågade vad det var som hände. Jag tackar gudarna för att jag lyckats knipa åt mig en bättre variant på pojkvän!

10955137_793170957403206_532819452_n

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *