Rea-helg!

Dagarna går i ett och jag inser knappt att det är helg! Men det är det, fast inte för mig. För den här helgen kommer jag jobba, jobba och jobba! Har haft en sjukt galen vecka och nästa vecka blir lika hektisk så jag fick en briljant idé om att jag skulle ha en utförsäljning denna helg. Eftersom jag hade så lite att göra…. Men vädret är riktigt tråkigt så jag kan lika väl stanna inne och jobba! Jag har fyllt på med kaffekapslar och mjölk , massa produkter och emballage så jag lär nog överleva ganska bra denna rea-helg med!

Så vill du bidra till sömnlösa nätter och fingervärk så kan du klicka på bilden och fynda massa härliga och lyxiga, naturligt och ekologiskt smink, parfym och nagellack till riktigt bra priser!

makeupmania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *