Ungdomsmusik

Jag har fått en grej för musik a la tidigt 2000-tal. Den där vemodiga pop/rnb/soul fusionen med klyschiga texter och katchiga rytmer. Musiken som spelades på högsta volym i mitt tidiga tonårsrum. Jag skäms lite över att alla texter fortfarande sitter som en smäck. Men sen har jag alltid varit bra på att komma ihåg musiktexter, en dold talang. Jag har ju en skada i form av att jag är lite av en besserwisser. Jag kan allt, om allt. Typ. Och kan jag inte så ska jag ta mig fan ta reda på det. Tacka vet jag google. Jag hade aldrig klarat mig utan internet. Åter till musiken. Jag ska ge er en provsmakning på vad som går i högtalarna nu (på repeat såklart!). Och hos mig är det både högt och lågt i låtlistan. Här dömer vi ingen för att de gillar Smurfhits!

 

Sen måste jag ju bara slänga in lite R.Kelly! Åh jag förstår inte hur man kunde tycka att det här var så bra. Fanns ju även en “musik-serie” där han rappade/sjöng en berättelse. Måste leta dram den med!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *