Hatar mejl!

Ja, jag tycker ju inte att rubriken kan bli tydligare än så här. Jag har börjat hata mejl. Jag får mejl heeeela tiden. Och jag ska mejla heeela tiden. Jag har börjat avsky mejlen eftersom de tar så mycket tid. Den knycker min energi och den tar ifrån mig den lilla gnutta kreativitet jag har. Oftast är det ju de obetydliga mejlen som går på nerverna. Någon som jobbar i en typ stålverkstad och vill samarbeta. Personen kommer inte med förslag på hur detta samarbete skulle kunna se ut men jag är ganska så säker på att detta “samarbete” innebär att jag ska ge massa produkter till personen. Tyvärr börjar dessa typer av mejl ta över min inkorg och det har gått så långt att jag får ont i huvudet bara av att tänka på att dessa mejl ligger i min inkorg och multipliceras hela tiden. Jag har absolut inga problem med att samarbeta med någon som jobbar i en stålverkstad, men jag vill inte behöva lägga ner en massa tid på att utforma detta samarbeta när det inte är jag som kommer med förslaget. Åh vad jag älskar att hata och hatar att älska bloggare.

 

wsnigel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *