Jaga följare

Den här helgen har ögonen blivit fyrkantiga av allt stirrande i luren. Brorsan kom förbi och gav mig lite tips på hur jag ska öka antalet följare på instagram och sen dess har jag inte gjort något annat. Tur att man har lite connections med den yngre generationen så att de kan förklara hur det där med sociala medier fungerar! Känner mig ju som en pensionär när det kommer till sådant. Jag önskar ju såhär i efterhand att jag hade lagt ner lite mer tid på att “bygga sidor” på lunarstorm och playahead när jag var yngre.

Hittills har jag fått ungefär 60 nya followers på insta på 2 dagar och än så länge tickar det på! Sen håller jag såklart tummarna för att det får folk att få upp ögonen för pureproducts.se , vilket det i slutändan handlar om. Och sprida lite eko-kärlek!

 

IMG_5583

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *