Hur kan dom?!

Jag höll på att tappa hakan när jag såg den här bilden men sen blev jag faktiskt arg! Hur kan man?! Det är ju skandal! Förbjuda kinderägg?! Det går ju inte att förbjuda kinderägg?! Nog för att den där gula saken i mitten är svår att få upp och man skulle alltid bita av den så att den hoppade i munnen och en och annan fastande lite för långt ner i halsen men än har jag ju inte dött! Eller hur?! Annars hade jag ju inte suttit här och skrivit och varit arg! Sen är ju livet inte helt ofarligt så jag tycker faktiskt att kinderägget symboliserar livet. Det är klurigt (att få upp papperet), går åt helvete om du klurar för länge (chokladen smälter i handen), full av överraskningar (jajamensan!), det är lite kämpigt (när man ska få upp den där gula saken) och ibland blir man besviken (när man får samma bil om och om igen!). Och när man faktiskt tänker på allt stort och hemskt där ute i världen så är ju ett kinderägg inte så farligt! Nu måste ju världen ha blivit bra knäpp. Förbjuda kinderägg. Pyttsan!

social-advertisement-powerful-ads-41

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *