Admin-fredag

Jag är ju inte någon rutin-människa även fast jag gärna låtsas om att jag har stenhård koll på allt. Jag är världens mest organiserade person när jag lever i kaos! Men nu har jag börjat med något som jag nästan efterlever helt förutom när jag extraknäcker, inte har andra planer, det är bra väder, inte orkar eller någon annan orsak, vilket är att köra admin-fredag. Det betyder att alla räkningar, kvitton och annat krafs åker fram och så betalar jag räkningarna, bokför kvitton och stämmer av konton. När jag väl får tummen ur och har kommit igång är det faktiskt ganska skönt att veta att man är “up to date” med alla papper! Sedan kan man ta helg med gott samvete!

 

10570076_1446341088984508_1495137827_n

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *