Strömma

Det är fredag och jag checkade ut tidigt från arbetet. Eller rättare sagt jag checkade aldrig in. Det är för varmt för att jobba så jag och T bestämde oss för att åka ut till Strömma och äta lunch. Vi kom till Slussen och precis när vi ska kliva på skiter en fågel en fet jävla bajskorv i huvudet på mig. Vi åker hem och hela vägen går jag med armarna rätt ut framför mig… Varför vet jag inte men jag mådde så himla dåligt och var nog i chock! Försök nr 2. Vi åker till Slussen, hinner precis med bussen när T’s polare vill hänga på men ska ta bilen ut. Vi hänger febrilt på stopp-knappen och får en utskällning från chauffören eftersom bussen inte stannar vid Henriksdal men däremot får man kliva på där?! Vi lyckas iaf komma av bussen och nu sitter vi här och har det bara så jäkla bra!

20140725-194233-70953863.jpg

20140725-194232-70952880.jpg
Det blev lite bjud-glass också! En polare till T jobbar här ute och var mer än glad över att vi hälsar på ute på landet!

One thought on “Strömma”

  1. kram på dig Sofi! Du skriver verkligen en jättebra blogg. En polare till mig länkade den via facebook för ett tag sedan och nu följer jag din blogg varje dag efter jobbet. Kan lixom inte låta bli 🙂 Du uttrycker dig på ett väldigt unikt sätt.

    Fortsätt skriva! Kram <3

    /Lina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *