Halvdag

Idag var det meningen att jag skulle jobba men det vart det inte mycket av. Inte ens i närheten av det jag hade tänkt att jag skulle bli klar med. Energin har helt enkelt inte funnits där. Oh well! Det är inget som är akut så det kan vänta. Däremot tog jag en promenad i det härliga vädret och fick också stå för kvällens matlagning. Freestylade lite och känns riktigt bra i själen att jag kunde göra det. För er som missat memot så suger jag på att laga mat! Tycker det är ohyggligt tråkigt. Men däremot gillar jag att göra drinkar så jag kör en repris från gårdagen och vispar ihop en cosmopolitan som jag ska avnjuta på balkongen om sisådär 5 minuter. Bra avslut på dagen!

bild 2

Nudelsoppa m. kyckling, purjolök, paprika & salladslök.

bild 1

Gårdagens cosmopolitan, blir definitivt en repris på dessa ikväll! 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *