Sen update

Idag fortsatte STHLM Beauty Week och jag hade bokat in Lunch-samtalet med Weleda och Dr Hauschka som fokuserade på eko-produkter och ingredienser. Riktigt spännande men den blev inte så lång som jag hade hoppats på eftersom lokalen var liten och folk börjar små-prata och när alla små-pratar så hörs till slut ingen. Men det som blev sagt var intressant! En goodie bag till fick följa med hem och jag funderar på att lotta ut lite produkter eftersom jag omöjligt kommer att kunna ta slut på 6 body lotions inom överskådlig framtid!

Efteråt passade jag på att ta en sväng inne på NK och även handla på mig lite kaffe från Nespresso. Två kapslar räcker inte länge i min värld så det var i sista laget jag fyllde på skåpet med fler.

Eftermiddagen spenderades i horisontal-läge. Jag har haft en hemsk huvudvärk som jag tror har med mitt motionerande att göra, eller brist på sedan tidigare. Har fått sån hemsk spänningshuvudvärk men som tur är finns det två par händer som ställer upp att knåda här hemma. Det måste vara fördelen med att ha en andra halva! Klia på ryggen och få massage! Egentligen måste vi ju vara felkonstruerade som inte kan klia oss själva på ryggen!!

20140429-215116.jpg

20140429-215124.jpg

20140429-215131.jpg

20140429-215317.jpg

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *