Snabbmat

Jag är inte mycket för att laga mat. Helt värdelös för att vara ärlig. Därför är jag så otroligt glad över att jag har min pojkvän. Han räddar mig verkligen, bokstavligt talat. Jag hade säkert svultit till döds om jag inte haft honom. Eller förätit mig på popcorn. Micro-pop. Men jag har ett nytt spår i livet. Ett nyttigare, hälsosammare och nu har jag hittat en måltid som är superenkel. Jag ska nog skriva en kokbok på hur man inte lagar mat en dag men tills dess ska jag överleva på min nyfunna rätt. Pasta med lax!

Receptet lyder:

  • Pasta
  • Lax (jag kör fryst)
  • Dill (fryst funkar fint)
  • Grädde
  • Purjolök

Kör igång pastan, alla sorter funkar. Tärna laxen och stek i smör. När laxen börjar bli klar släng i skivad purjolök och stek lätt. Häll på grädde och dill. Släng ner pastan och röran i en skål. Klart! 

 

Så sjukt gott och sjukt lätt! 

20140220-234622

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *