I work out

Igår drog jag igång med träningen igen. Till min hjälp kommer jag ha Nike NTC och Nike Running apparna i mobilen och köra squats enligt modellen nedan. Jag fotade hur jag såg ut i söndags, lite lagom flubbig i magen då jag smällt i mig “lite” äppelpaj men desto bättre för då kommer resultaten verkligen synas. 🙂 Jag kommer nog inte orka hålla på och mäta för det är inte intressant för mig. Kör squats enligt tabellen, crunches, situps (kanske lägger av med dem. får sjukt ont i svanskotan?!) och så har jag lagt till rygglyft för min stackars trasiga rygg. Dag två är nu avklarad. Bara 28 kvar. Sen har jag modell 2 & 3 på squatsen så om jag kämpar på kan jag rent krasst köra squats-varianten i 90 dagar! Hej beach 2014!

2dceeec1660eee7e5994d0cc1e9eb88b

niketraining

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *