Throwback thursday

Jag hittade min externa hårddisk med gamla låtar och allt möjligt annat på som jag höll på med då. Det var lite mer “go” i mig på den tiden. Attitydsproblem som jag fick höra i skolan. Men jag stod åtminstone för vad jag sa. Och höll fast vid min åsikt. Nu faller man in i ledet som alla andra. Det kan ju inte stämma? Den där tjejen som gjorde precis som hon ville och hade problem med auktoriteter som ville sätta henne på plats. Tjejen som bråkade med folk för att utmana deras ostadiga grund. Tjejen som ingen kunde sätta på plats. Som ingen kunde ha sönder. Det var ingen som kunde berätta för mig vad eller hur jag skulle göra saker.

Jag måste hitta tillbaka till henne! Den där tuffa människan med skinn på näsan som vägrade lyssna på skitsnack oavsett vem det kom ifrån. Fan vad cool hon var. Hon finns nog kvar. Jag måste bara hitta henne.

58559_10150281694370160_789180159_14947594_7521832_n (2)

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *