Ny kropp

Nu tänker jag köra igång igen! Jag har nog inte tränat ordentligt på ett och ett halvt år och nu tycker jag det är dags igen. Jag vill bli stark!

Jag har ju lyxen att bli superduper smal och gå ner i vikt när jag inte tränar så för mig handlar träning om att bygga muskler och se till att jag blir så hungrig så att jag kan trycka i mig stora portioner. Stress och avslappning gör att jag slutar äta. Det är väl lyx att magen bestämmer matintaget jämfört med hur mycket jag rör på mig men det är desto värre när jag blir sjuk. Då finns det inget att hämta ifrån när jag är så smal.

Men nu ska det bli andra bullar! Tänkte att jag ska fota min taniga kropp och så börjar jag köra igång med träningen så får vi se hur resultatet blir. Och eftersom det är kallt, snöigt och isigt ute blir det till att köra igång med styrketräning såhär på vinterhalvåret. Nu måste jag bara hitta en kamera och någon som kan fota. (Har redan smygstartat lite med lättare pass på Nike Training.)

 

20140128-154142.jpg

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *