Mitt mission

Idag har jag ett riktigt stort mission. Det är så stort att om det inte klaras upp så kommer jag dö i morgon. Det är det enda som spelar någon roll just nu. Jag måste klara mitt mission.

Jag måste på 15 minuter klä på mig, sminka mig, ta mig ut och se till att jag inte fryser ihjäl. När jag gjort det måste jag följa gpsen och se till att jag på snabbaste och kortast möjliga väg tar mig till city. Förbi alla turister, ombyggnationer och svåra vägval. I city måste jag leta upp Kungsgatan 6. Jag får inte ge vika för mitt mission. Inte ta en fika, inte shoppa. Inte på något sätt distraheras. Kungsgatan 6 är mitt mantra. Om jag upprepar adressen i huvudet hela vägen dit så kan jag nog klara det. Och när jag tagit mig dit måste jag bete mig helt normalt. Smälta in i stora massan. Se ut som alla andra. Jag ska gå fram, säga de heliga orden, få påsen och sedan ta mig oskadd hela vägen hem igen. Inte förrän då när jag tagit mig in genom dörren, låst om mig och allt är intakt i påsen kommer jag kunna andas ut. Då är mitt mission klart. Mitt mission om att i morgon när jag vaknar kunna droppa en nespresso-kapsel i maskinen och börja morgonen med en magisk kopp kaffe. Om jag inte gör det kommer jag dö!

bd7da266371c007863f9e9900cf1c2d3

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *