Rich Bitch

För att bli rik, måste man tänka som en rik. Du blir som du umgås. Men det kanske är fel strategi att börja fråga efter vad folks förmögenheter uppgår till och ranka dem därefter. Ett betydligt enklare sätt är att kontrollera vad det är du läser och hur du tänker. Istället för att knacka in aftonbladet i webläsare, välj di.se eller va.se (veckans affärer). Istället för att läsa modebloggar knappa in lättlästa ekonomibloggar som ex.

Nu har dessa hållit på och bloggat ett tag men det kan vara kul att gå tillbaka och läsa från när de började. Ger massa inspiration och ideer på hur man kan lyckas!

Jag tror på att vi alla kan förändra våra öden och ta oss dit vi vill, bara vi vågar. Det är ingen som säger att det är lätt men det går. Man måste bara vara lite smart (smartare) och inte alltid göra som stora gråa massan. Idag insåg jag exempelvis att jag har pengar på sparkontot “ifall att” men jag skulle lika väl kunna ha dem på i en kort räntefond för där får man lite bättre avkastning, och en ränta på ränta effekt (tack snåljåpen).

Det kan tyckas som småsaker, men det är små saker som gör skillnaden. Man börjar med hundralappar och slutar med miljoner.

1332e96c844327bf115fc7643ccf82dd

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *