Single lady

Det är såhär det känns att vara singel! Att ha massa tid i händerna. Göra som man vill, när man vill. Frihet.

Det här är femte dagen jag lever “singellivet”. Pojkvännen har åkt bort och förblir bortrest i två dagar till. I två dagar till är jag ensam, gräsänkling, men inte singel. Och jag saknar min lilla gubbe! Som tusan. Nog för att “singellivet” har varit kul. Inte vaknat mitt i natten av ett knä i ryggen, ingen armbåge i ansiktet, ingen som förstör när jag försöker skapa goda creme bruleer. Men inte heller någon som lagar mat åt mig, får mig att skratta eller kommer med knäppa förslag på vad vi kan göra (eller följer med på mina knäppa ideer). Resan kom både lägligt och olägligt. Jag hade tenta dagen efter han åkte och nu har jag varit lite ledig. Inte haft några måsten. Nästan haft det lite tråkigt.

Men jag tror att vi alla behöver leva “singellivet” lite då och då. Få tid för oss själva, känna efter, bara ha det lite tråkigt. Vi är så upptagna hela tiden att jag tror vi glömmer bort oss själva. Jag har verkligen fått ladda batterierna och tycker att min lilla gubbe får ta och komma hem nu! Jag kryper till korset och bjuder in mig själv hos min mamma. Hon brukar vara sällskapssjuk!

Och till alla er ofrivilliga singlar där ute. Visdomsord….

6ff2b738d8a332c9464750f3e5101394

 

You may also like

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *