Inrutade rutiner

Har ni tänkt på hur mycket som går på automatik? Hur mycket vi bara gör. Jag går alltid samma sträcka till jobbet, gör samma sak när jag kommer hem genom dörren och borstar alltid tänderna med tandborsten i höger hand. Men så slog det mig igår. Tänk om jag inte kan använda höger hand? Hur fungerar det med vänstern? (inte alls). Jag fascineras av allt det där vi inte tänker på. Som att jag alltid stirrar ner i marken när jag går och missar allt det som händer runt omkring mig. Jag bestämde mig för att utmana mig själv. Igår började jag borsta tänderna med vänster hand. Fy fan vad svårt det var! Men om jag gjorde det hela tiden så skulle det vara nya högern. Jag älskar nytänkande, men hur kan man vara det om man hela tiden gör samma sak?

de3f8ef24385bb217c02bb29dc762864

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *