Inte miljonär, än.

Det här med att ha företag kanske låter glammigt men sanningen är den att man bli motarbetad från alla håll och kanter. Tur då att jag drivs av alla nej-sägare. Jag har under en längre tid suktat efter att ha en bostadsrätt. Någon banken inte tycker jag ska ha. Och eftersom jag inte är miljonär, än, så är jag lite tvingad till att göra som banken säger, just nu. För en dag så ska jag ha så äckligt mycket pengar att jag ska stå och gnida mina pengar i fönstret på banken och hånle för att de inte vill låna några pengar till mig. Min farfar sa att man ska hålla sig undan politik, religion och bankmän. Det kommer inget gott ur någon av dem. Så sant, så sant. Men tills den dagen jag gnider mina pengar i fönstret behöver jag en lösning. Så jag måste skaffa mig en fast tjänst, för att få ett lån då. För sanningen är den att som småföretagare har du noll trovärdighet. Och hade jag insett det innan så hade jag köpt min lägenhet innan jag gick all in på företaget och insåg att ingen tror på en företagare. Jag visste att det var svårt, men inte så svårt. Men det vet jag nu. Så ni som funderar på att starta eget, gör det!, men se till att ni fixar allting annat omkring er först. För hur mycket stålar du än drar in, kan du inte betala det cash så kan du inte betala det alls!

Hade jag haft några miljoner extra, och ett banklån, hade jag utan tvekan köpt detta renoveringsobjekt på söder. Som överblickar mitt drömrenoveringsobjekt på Östgötagatan. Jag har så himla många drömobjekt. Ska nog göra en lista på alla!

46UIJ51RBK0TBD7M_470QDRIICKAJQ595_____resize_s_800_0

46UIJ51RBK0TBD7M_470QDT504KAJQ5DG_____resize_s_800_0

46UIJ51RBK0TBD7M_470QE044UKAJQ5N3_____resize_s_800_0

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *