Gott nytt

Om jag har tagit semester? Jajamensan. Jag checkade ut för länge sedan. Sån är jag som person. Jag kör i 300 km/h, sen någon gång mot slutet av året då är jag helt slut. Jag ligger inlindad i täcket i ett par veckor, äter upp mig och reflekterar. Sen kör jag igen. Just nu befinner jag mig någonstans mellan börja sova lite mindre, göra klart allt sånt som jag har dragit mig för att göra och börja gasa! Julen har varit supermysig. Jag hade det väldigt stressigt inför julen, jagade upp mig och trodde att jag skulle dö av stress men julen kom och gick. Jag lever och jag har lyckats varva ner. Idag har jag suttit och känt att det är kul att göra sånt som jag för en vecka sen skulle ha skjutit mig i foten för hellre än att ta tag i. Jag tror till och med att jag kommer att börja träna inom kort. Ett helt kvartal tidigare än vad jag brukar göra. Jag kan summera min vinter väldigt enkelt. Jag går i ide. Men, mina vänner, nu har jag vaknat!

Bjšrn

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *