Fredag den 13:e

Ingen otursdag för mig inte! Av någon anledning så är siffran 13 ett turnummer inom familjen. Brorsan är född på en fredag, den 13e. Jag föddes kl. 03.13. Finns flera såna exempel inom släkten. Lite roligt tycker jag. Sen kanske det är för att man är finsk också. I Finland verkar de inte mycket för skrock. Stolsrad 13 finns på Finnair liksom rumsnummer/våning på hotell och dylikt som inte finns i Sverige.

Annars då? Har haft en ledig dag. Försökt göra lite läxor, utan krav. Detta är egentligen min lediga dag. Har känt mig så risig på senaste tiden, berättar mer om det senare, så jag bestämde mig för att idag ska jag inte ha några krav. Vaknade 07.45 och har inte gjort någonting alls. Inte firat lucia. Inte gått ut. Inte ens klivit ur pyjamasen.

 

d14156b9dabb56527ca0285958eacb33

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *