Välkommen åter

Nu var det länge sedan jag kikade in här! Usch vad mycket jag haft att göra. Är det någon mer än jag som blir apatisk när listan fortsätter att fyllas på med saker som bara måste göras, innan man ens hunnit bocka av en enda sak på den? Jag är sån. Jag stirrar i väggen, förnekar listan och tror att om jag bara låtsas som att den inte finns så försvinner sakerna. Det gör de inte!

I lördags så stod jag och sålde produkter på en julmarknad. Kändes väldigt kul och annorlunda mot vad jag vanligtvis gör, dvs packa varorna hemma och skicka iväg dem med posten.

20131204-142905.jpg

 

Söndagen och måndagen spenderade jag, försökandes, att plugga inför tentan som jag hade i tisdags. Shit vilken ångest jag hade för den. Jag var inte alls sugen på en tenta just nu. Den där känslan när man vet att man inte gjort tillräckligt och man vet att man kan så mycket bättre.

20131204-142948.jpg

I måndags fyllde jag också år, men som sagt jag satt framför böckerna. Dock överraskade min kille mig under sin lunch med att komma över med blommor. Världens finaste blommor, mina favoriter faktiskt. Stora röda rosor som doftar ljuvligt! Och så fick jag lite favoritgodis på det. På kvällen var det en super-snabb fika med min mamma och brorsa för sen behövde jag fortsätta plugga. Blev ingen tårta, har liksom växt ifrån det, men bad min mamma baka kärleksmums som smakade sjuukt gott! Så mycket bättre än tårta!

I går, tisdag, så var det tentadags. Jag lämnar känslan osagd. Vi skulle dragit ut men av någon jäkla anledning så åkte jag hem och skulle äta lite och byta om men somnade istället på soffan. Livsfarligt att lägga sig ner i “5 minuter”. Så jag vaknade 00.30 och insåg att det här var ju inte bra för dygnsrytmen. Tror jag var väldigt matt över den senaste tidens stress. Kändes som att allt bara släppte. Var helt slut efter tentan. Men nu har jag sovit ut. Har haft en lugn onsdag, jobb, städning (har bland annat varit och rotat i källaren och hittat massa skor jag glömt bort) och sedan företagsföreläsning senare ikväll.

20131204-143004.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *