Full fart framåt!

Ny vecka fast jag är fortfarande “ledig” men jag är allt annat än ledig just nu. Julruschen som jag känner att jag påbörjat lite för sent är i full gång. Slagit in massa produkter, paketerat, prissatt ja allt vad man kan tänkas göra inför julen. Sen måste sidan uppdateras, jag ska stå och sälja produkter nästa helg på Kungsholmen. Det är mycket. Blinkar man så har man missat det. Och mitt i allt detta så har jag haft ett projekt som ska lämnas in i skolan och presentation i morgon. Inte en tanke på vad jag ska säga. Tenta om 1 vecka. Jag får väl påstå att veckan började i full fart. Den saktade aldrig ner för den delen. Och nu är det typ 4 veckor kvar till jul!

47cf08c855ba11e3ba8612765964d65f_8

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *