Fredag!

Idag är det fredag för mig! Försov mig på morgonen så jag blev utan frukost! Sen har dagen kantats av aktieköp och analyser av alla dess slag, excel-kunskaperna har satts på prov men nu är jag snart i mål! Förhoppningsvis hinner vi klart med vårt grupparbete för vid 16 ska jag möta upp Nea över en fika för diskussioner om företaget och företagande. Sen hoppas jag på att kunna vara “ledig” från skolan resten av veckan. I morgon kommer jag ge mig själv en sovmorgon och sedan sitta hela dagen med företaget och uppdatera hemsidan. Finns massor som måste göras men jag har försummat det helt i samband med att Finansieringen drog igång. Ibland är det inte lätt när man slits mellan två tidskrävande uppgifter.

20131122-125726.jpg

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *