Shopping och fika

Igår blev det en dag på stan. Det började bra men alla människor, trängseln, repan på väskan och allt stök och bök slutade med att jag var på dåligt humör. Jag förtränger hur mycket jag avskyr stressade människor som alla ska ge sig ut på stan samtidigt. Usch, jag hatar det. Tacka vet jag att jobba på helgen. Så kan man ge sig ut på stan på en vardag när det bara är dumma turister som vill kolla på slottet. Då har butikspersonalen tid med en, finns ingen som puttas och trängs och man får en sittplats när man vill fika. Just nu hade jag inte sagt nej till att sitta i en stuga en bit utanför stan. Beställa julklapparna online och bara mysa och ta det lugnt. Det går upp på listan. En stuga nära men ändå utanför stan.

20131117-141601.jpg

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *