Räcerskor

I torsdags damp de äntligen ner. Räcerskorna. De sista som existerar för nu har de slutat tillverkas. Så typiskt. Precis när man hittar ett par som sitter som smäck så finns de inte längre. Men jag hade tur för på Zalando fanns just den modellen jag ville ha i precis rätt storlek och billigare än någon annanstans där jag varit och provat dem. Så jag beställde hem ett par och är lyrisk över att de passar så bra som de gör. Så till min födelsedag bad jag min mamma om ett par till, exakt likadana. Jag är lite tråkig av mig. Jag är inte mycket för överraskningar. För mig är lycka när jag får något jag vet att jag verkligen kommer använda. Så snart kommer ett par till på posten. Funderar på att slå in dem bara för sakens skull. Vi får se. Tills dess ska jag njuta av de paret jag redan har.

 

20131117-121650.jpg

 

Modellen heter Asics Gel-Cumulus 15 (2A)

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *