Viktigt med helg

Jag hade en riktigt bra helg. Jag började helgen med att shoppa och hittade en kjol och en blus från H&M. Jag tycker ju att det är så tråkigt att gå omkring och leta kläder så jag är ändå nöjd över att något fick följa med hem. Sen skulle jag även köpa ett par skor och hittade ett par på Vagabond men var tvungen att kila eftersom jag skulle träffa en gammal skolkompis så det får lämnas till nästa helg. Det blev en lunch på K25 som var allt annat än bra. Hamburgaren från Vigårda var rå mald köttfärs som någon glömt att tillaga och krydda. Nej, dit går jag inte fler gånger. Men Wienercafeet som vi fikade på därefter levererar som vanligt. Och tyvärr är jag inte sponsrad av dem men om de någon gång vill bjuda på en kopp kaffe så… Jag bara älskar det stället! Det var så trevligt så vi blev kvar i flera timmar! Det är så kul att man av en slump träffar folk som man känt till men inte känt så bra och så inser man att man har så mycket gemensamt!

Det börjar kännas kul med helg igen känner jag! Ett tag hade jag bara pressen av att jobba och kunde inte alls slappna av med tricket är att fylla helgen med massa onödiga saker så man inte hinner tänka på jobb!

9a6ba9004ae411e3ab4d12964d6550ea_8

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *