Fantastic Friday

Igår vad jag såå lat. Jag var ledig från skolan och tanken var att jag skulle jobba och ligga i. Som om jag gjorde det. Jag bockade av det absolut nödvändigaste på listan och sen gjorde jag inte ett skit. Inte ett endaste. Det mina vänner är fördelen med att ha eget. Så hade jag aldrig kunnat göra om jag var anställd. Friheten att ligga kvar i sängen när att andra stiger upp. Ta sovmorgon när klockan ringer 06.00 hos någon annan. Ta en lördag när det är fredag. Det känns så sjukt skönt!

Och så hittade jag denna. Ett tuggummi från Japan. Såna som jag åt när jag var liten. Man tuggade och tuggade men tuggummit blev aldrig segt. Och det blev världens största bubblor när man blåste!

2922fc54493011e394d7128af6cb8f7f_8

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *