Skinny Bitch

Idag var jag på jakt efter nya träningsskor. Det finns massor av skor, men inga passar mig. Cause im a skinny bitch! Det finns inget som passar en avlång tjej med smala fötter. Inget. Jag tror dock jag är något på spåret. Eller Asics är något på spåret då de har skor i bredare och smalare modell. Så i morgon ska jag försöka hinna förbi deras butik i stan för att prova ut skor. Men om ni är på jakt efter skor och inte har supersmala, superlånga fötter som jag så kan jag varmt rekommendera killen på Stadium i Drottninggatan. Medellång, skäggstubb, sådär go och glad och hängde runt tjejsko-avdelningen när jag var förbi. Leta efter honom för hade dom haft skor som passat mig hade jag köpt 4 par bara för att han var så bra! Jag fick för mig att han heter Erik, men jag kan ha fel! Så bra kille!

Blir det som jag vill så äger jag snart dessa skor nedan. Förutsatt att de finns i rätt storlek!

Screen Shot 2013-11-05 at 11.46.52 PM

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *