God Morgon

Lite för sent. Men jag vaknade upp sent, lyfte upp datorn i knät och börja jobba på en gång och satt så länge att till och med mitt te blev kallt. Just nu händer inte så mycket. Livet lunkar på. Jag jobbar men finns inte mycket att berätta om. Förutom nya bloggen. Den känns spännande. Blir mycket tid som spenderas bakom kulisserna åt den.

Annars same old, same old. Extremt ont i vänster ben men jag ska ge mig ut på promenad igen. Får inte missa dessa sista solstrålar och idag ser man ju faktiskt himlen och lite sol! Det är den nya vägen mot ett bättre välbefinnande. Promenad! Och föresten hade jag så kul på min promenad igår så jag vill göra det igen! Skönt att inte ha ett “riktigt” jobb så att man kan bestämma själv!

20131024-111508.jpgSåhär tråkigt väder var det igår. Men icke att förströsta. Idag är en ny dag!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *