Äntligen hemma!

Efter en lång resa landade jag äntligen hemma på Arlanda måndag kväll. Det bästa med hemresan måste ändå ha vart att vi blev uppgraderade till Business Class från Sas Plus. Tack SAS! Förutom rikligt med benyta, en stol som man kunde fälla ned helt och sova i så fick vi trerätters middag/lunch och äta på riktigt porslin istället för plastsakerna man är van med. Tror det blir svårt att flytta ner igen på långdistansflygen. Kan vara värt att kolla vad det kostar att uppgradera med poäng i framtiden.

I går blev det direkt en tur till skolan där jag fick en otrevlig överraskning. Jag låter det vara osagt men man lär sig nya saker hela tiden om människor. Ser det positiva i det hela och har nu ca 3 veckor ledigt med fokus på jobbet istället. Så jag tog en sovmorgon i morse och ska försöka komma ikapp med allt som har kommit upp under tiden jag var borta.

Har ännu inte hunnit skriva klart allting om Japan så det kommer uppdateringar på resan så fort jag är klar med allt. Inte lätt att skriva när man är bortrest och inte har internet med jämna mellanrum och när man väl har det så har jag bara ipaden/iphonen att skriva på. Men nu har jag min kära dator igen!

20131016-101859.jpg

 Förrätten, gravad lax med seaweed.

20131016-101949.jpg

 Till lunch valde jag kyckling med potatis och grönsaker.

20131016-102056.jpg

 Efterrätten blev glass för mig och pojkvännen valde ost. Glassen slank ner så fort att jag inte hann fota.

20131016-102242.jpg

Bjuder på denna snygga bild. Osminkad och nyvaken men nöjd över uppgraderingen! 

20131016-102311.jpg

Och obligatoriska moln-bilden! 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *