Bodhi Artisan

Igår så var jag bjuden till lanseringen av Bodhis nya Artisan serie. Lanseringen hölls av Alice & White på Nobis Hotel i Stockholm. De hade riktigt fina produkter med dofter som jag tycker är lite mer “exotiska” än vad man vanligtvis hittar i hyllan just nu. Kul med nya doft-paletter!

Alla deras unisex produkter är hand-crafted, hand-blended och hand-bottled. Hur man nu översätter det till svenska. Även deras flaskor och pappersförpackningar är återvunna. Helt enkelt ett bra miljötänk rakt igenom. Produkterna doftade rikligt så det är inget för känsliga näsor men däremot tycker jag att allting doftade väldigt gott. Blir svårt att välja ut en favorit. Det är definitivt en produkt som går upp på listan över märken som ska in i shoppen!

 bild2

 bild1 bild

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *