Jag kan simma men drunknar

Jag drunkar. Inte i vatten men i jobb. Det är så mycket att göra. Så mycket roligt, så mycket jobbigt. Så mycket man ska kunna. Ju mer jag läser, lär mig och undersöker så inser jag hur lite jag kan. Jag tror man måste vara lite galen för att starta företag. Ingen människa i sitt fulla sinnes bruk skulle väl vilja ta sig an något så överväldigande som att starta ett företag från grunden. Men sen drivs man också av att det är så KUL! Så mycket roligare att få bestämma själv. Göra som man vill. Säga F-U, man! Så tänker jag inte alls göra!

Jag tror inte jag någonsin kommer kunna ha en anställning igen. Shit alltså. Vad har jag gett mig in på?

47145672247311e38fa722000a1fbcea_7

I brist på någon passande bild bjuder jag på denna, härliga läppbalsams från Apples & Pears. Började använda den som bara innehåller bivax och är beroende!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *