Vilan är över

Nu känner jag äntligen att jag har tid och ork att blogga igen! När jag får massa måsten så stänger jag av. Blir helt apatisk. Ligger rätt upp och ner i sängen och stirrar i taket. Tusen tankar. Sömnlös. Men nu är livet på väg åt rätt håll igen! Ligger i fas med skolan, fått tummen ur med vissa saker med företaget och känner att nu har jag energi att ta tag i saker som måste göras. Härnäst ska jag sortera ur sommarkläder ur garderoben men först ska jag tända ljus och dricka en kopp hemmagjord choklad. Det godaste som finns. Receptet? Jamenvisst, kommer nedan!

20130919-183848.jpg

Receptet på en supergod, värmande mysig kopp choklad för singlarna

0.5 Msk Kakao

1 Msk Socker

0.25 dl Vispgrädde

2 dl Mjölk

Blanda ihop kakao, socker och grädden i botten på koppen till en salig smet. Värm mjölken i kastrull till föredragen temperatur (helst inte koka för då smakar det välling) och häll över kakaosmeten i koppen samtidigt som du rör runt i koppen. Klart!

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *