Ettagluttare

Nu är man ingen ettagluttare längre, på universitetsnivå. Däremot råkade jag sätta mig i fel sal och hamnade med ettagluttarna. Satt och spanade ut över havet av ansikten som stirrade spänt och tjattrade med halvstängda munnar, ifall man inte får tjattra innan föreläsningen börjar, och insåg att jag inte kände igen en enda. Nog för att jag är dålig på att känna igen folk men inte ett ansikte på 600 personer? Det är till och med dåligt för att vara jag. Men allt hade sin naturliga förklaring för jag satt ju i fel sal! Har ingen lust att läsa om det jag läste första terminen, så ut ur salen och in i nästa.

Det känns ändå bra att träffa alla igen, öppna skolböckerna och fylla lungorna med motivation. Redan i morgon har jag en plugg-date. En skolfri dag! Det är väl motivation om inte något?!
tall-big-arts-district

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *