Helgen

Första helgen utan jobbdatorn under armen. Jag åkte till pojkvännen men lämnade datorn hemma. Dock inte jobbtankarna. Babysteps. Det är en början att låta bli att göra småsaker hela tiden. Jag skulle vilja bli bättre på att fördela tiden mellan skola, jobb och fritid. Nu är ju allt en enda röra. Det funkar väl det med men jag tror inte det är långsiktigt. Nåväl.

Igår käkade vi ost från Urban deli och vin till det. Så gott! Egentligen inte en “riktig” middag men vem behöver det? Och idag blev det pulled pork på surdegsbröd från louie louie. Himlans gott det med. Det är livsfarligt att bo så nära restauranger/barer/cafeer med så bra käk. Farligt för midjemåttet och plånboken.

20130901-153037.jpg

20130901-153154.jpg

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *